Öösel päästeti põlevatest eluhoonetest kaks meest

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Ööl vastu tänast kustutasid päästjad elumaja tulekahju nii Jõgevamaal kui Harjumaal, kus mõlemal juhul sai kannatada meesterahvas.

Täna öösel kell 01.12 teatati Häirekeskusele tulekahjust Jõgeva maakonnas Jõgeva vallas Kärde külas. Päästemeeskondade saabudes oli kahekorruselises kortermajas trepikoda ja üks esimese korruse korter suitsu täis. Korterist toodi välja vingu saanud meesterahvas, kes viidi kiirabiga haiglasse. Päästjad kustutasid toas hõõguvad kaltsud ja voodi. Tulekollete likvideerimiseks avati osaliselt toapõrandat. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Täna öösel kell 02.12 teatati Häirekeskusele tulekahjust Harju maakonnas Keila vallas Tuulna külas. Päästemeeskondade saabudes sündmuskohale põles 60 m² ühekorruseline puidust suvila leegiga. Kiirabi viis haiglasse ühe kannatada saanud meesterahva. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles