Vambola Paavost sai Tartu Näituste kõneisik

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadioajakirjanikuna tuntust kogunud Vambola Paavo teavitab linlasi tulevikus põnevatest näitustest.
Raadioajakirjanikuna tuntust kogunud Vambola Paavo teavitab linlasi tulevikus põnevatest näitustest. Foto: Sille Annuk.

Tuntud raadioajakirjanik Vambola Paavo ei ole pärast pisikest flirti poliitikaga avalikkuse silmist kadunud, vaid töötab aasta algusest Tartu Näituste pressiesindajana.


Kümme aastat töötas Paavo rahvusringhäälingus, enne seda kuus aastat Raadio Tartu uudistejuhina. Veel varem tegutses kirjutava ajakirjanikuna ajalehtedes Kodumaa ja Tartumaa.



2008. aasta septembris läksid tema teed rahvusringhäälinguga lahku ning ta asus juhtima Kalev Meedia Tartu toimetust. Meediakanali hingusele mineku järel kirjutas ta arvamuslugusid.



«Aasta on uus ja olen uues ametis pressiesindajana Tartu Näitustel. Vahendan siit huvitavamaid sõnumeid,» kinnitas mees. Tööpõld on uues ametis lai ning üritusi, millest laiemale avalikkusele teada anda, saab olema palju.



Kui pealinnas jäi mullu mõnigi kavandatud messidest ära, siis AS Tartu Näitused suutis majandussurutisele vaatamata  kõik plaanid realiseerida, tõi Paavo näite.



Kokku korraldati näitustehallis läinud aastal 18 erinevat messi ja üritust, mida külastas kokku ligi 150 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles