Tartu Roheliste juhina jätkab Peep Mardiste

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Mardiste
Peep Mardiste Foto: Pm

Erakonna Eestimaa Rohelised Tartu piirkonna liikmed valisid nädalavahetusel uue viieliikmelise juhatuse, kes oma äsja lõppenud esimesel koosolekul valis piirkonna esimeheks tagasi Peep Mardiste.


Tagasivalitud esimees märkis, et uue juhatuse esimesteks ülesanneteks on aktiivselt kaasa lüüa Tartus käimasolevatest debattidest - ühistranspordi korraldus aastast 2011 ning linna uus jäätmekava. Pikemas perspektiivis soovitakse keskkonnateemade kõrval senisest enam pühenduda ka majandus- ja sotsiaalvaldkonna teemadele.



Rohelise erakonna Tartu piirkonna juhatusse kuuluvad Peep Mardiste, Marian Priks, Ruth Tammeorg, Triin Veber ja Raik Vürst. Erakonna Tartu maakonna regionaalse üksuse juhatusse valiti nädalavahetusel Jüri Ginter, Andrus Mäesepp ja Vivika Ustav.



Roheliste piirkonna juht Peep Mardiste on Tartu Ülikooli doktorant ning tal on maastikuökoloogia ja keskkonnakaitse teadusmagistri kraadi. 37-aastane Mardiste on Roheliste Tartu piirkonda juhtinud selle asutamisest alates. Ta oli äsjastel kohalikel valimistel Roheliste linnapeakandidaat, kogudes 577 häält.



Napilt volikogust välja jäänud Roheliste esinumbrist sai siiski volikogu linnamajanduskomisjoni liige.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles