Ülenurmel sai eile lennujaam viimast lihvi

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennujaama turvaala ootab esimesi reisijaid.
Lennujaama turvaala ootab esimesi reisijaid. Foto: Sille Annuk

Tartu lennujaam tegi eile viimaseid ettevalmistusi, et õhtuse Riia lennukiga saabujad saaksid lennukilt maha tulla juba uue reisiterminali kaudu.


Facio Ehitusel läks lennujaama valmimisega mitmel põhjusel plaanitust kauem aega, aga eile kinnitas Tallinna lennujaama regionaalsete lennujaamade direktor Andres Taimla, et reisiterminalis ehitaja enam ei ehita. Töö on tehtud ja tulemus sai selline, nagu oli algusest peale oodatud.



Kella 16 paiku antud intervjuus ütles Taimla, et ilmselt lõpevad viimased tööd õhtul või öösel, aga pingutatakse selle nimel, et õhtune Riia lennuk saabuks juba uuendatud lennujaama kaudu.



Hommikusele lennule minejatel ei ole enam asja lennujaama hoone kontoripoole ajutisse terminali, vaid nad võivad sisse astuda lennujaama varikatuse alusest peauksest.



Taimla tõdes, et raskusi on lennule registreerimise masina käima saamisega, kuid jonni pole jäetud.



Samas ei takista see uue reisijateala kasutamist, sest ka eile, kui AirBalticu süsteemis oli häireid, tuli pardakaardid käsitsi välja kirjutada. Remont jätkub nüüd lennujaamahoone kontoripooles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles