Tartu volikogu kinnitas ametisse kuueliikmelise linnavalitsuse

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu uus linnavalitsus: Vladimir Sokman (vasakult), Jüri Sasi, Margus Hanson, Urmas Kruuse, Karin Jaanson ja Raimond Tamm.
Tartu uus linnavalitsus: Vladimir Sokman (vasakult), Jüri Sasi, Margus Hanson, Urmas Kruuse, Karin Jaanson ja Raimond Tamm. Foto: Margus Ansu

Äsja taas Tartu linnapeaks valitud Urmas Kruuse esitas volikogule eelnõu määrata ametisse kuueliikmeline linnavalitsus, kus lisaks linnapeale on viis abilinnapead.


Tartu abilinnapeadeks valiti reformierakondlane Margus Hanson, rahvaliitlane Karin Jaanson, reformierakondlane Jüri Sasi, reformierakondlane Raimond Tamm ning keskerakondlane Vladimir Šokmann.

Linnavalitsuse kinnitamisel sai Margus Hanson 33 poolt- ja 11 vastuhäält, Jüri Sasi 27 poolt- ja 15 vastuhäält, Karin Jaanson 35 poolt- ja 8 vastuhäält, Vladimir Sokman 30 poolt- ja 14 vastuhäält ning uue abilinnapeana Raimond Tamm 31 poolt- ja 13 vastuhäält.

Võrreldes eelmise linnavalitsusega langesid abilinnapeade palgad. Kõigi abilinnapeade ametipalgaks kinnitas volikogu 47 500 krooni kuus.

Töötasu vähenemine on seotud lisatasude kaotamisega. Nii teenis Margus Hanson seni kuus 61 372 krooni, Karin Jaanson 59 012 krooni, Jüri Sasi 54 291 krooni, Vladimir Šokman 49 570 krooni ning Väino Kull 54 290. Kulli kohale asuv Raimond Tamm saab samuti 47 500 krooni kuus.

Palgale lisaks maksab linnavalitsus kõigile abilinnapeadele autohüvitist 6000 krooni kuus. Abilinnapeade mobiiltelefonide kõnelimiidiks on 1000 krooni kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles