Pilt: kliinikumis kutsusid reklaamlehed õlut tarbima

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elava õlle reklaamflaier TÜ Kliinikumi riietehoius.
Elava õlle reklaamflaier TÜ Kliinikumi riietehoius. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kolmapäeval olid Tartu Ülikooli Kliinikumi Puusepa 8 maja garderoobis reklaamlehed, mis kutsusid inimesi õlut tarbima. «Flaieriga ostes vähemalt 1 l õlut saate kliendikaardi tasuta!» seisis seal. Üleskutse all olid kirjas ka hoiatavad read: «Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.»

Miks lubab kliinikum oma ruumes jagada õllejoomist propageerivaid reklaame?

Vastab TÜK avalike suhete juht Kristi Tael:

Kliinikum ei luba õllejoomist propageerivaid reklaame oma hooneis jagada, firma on need omavoliliselt haiglasse toimetanud. Oleme kõnealusele firmale ka teada andnud, et haigla ei soosi seesugust teavitustegevust. 

Meie majandusteenistus jälgib hooneid ning ebasobiv eemaldatakse. Kahjuks leidub ettevõtlikke, kes salaja oma lendlehti haiglasse siiski poetavad. Sel kombel endale tähelepanu püüda on taunimisväärne. Tavapäraselt püüame anda tagasisidet neile, kes selliseid lendlehti haiglasse on jätnud, ning korjame lendlehed ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles