Vallavolikogude juhid saavad peagi paika

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volikogu hakkab juhtima Keskerakond. Kas Rahvaliitu kuuluv vallavanem Boriss Rõžov jätkab, pole veel teada. «Ütleme nii, et seis on fifty-fifty,» kommenteeris olukorda vallavolikogu esimees Margus Narusing (Keskerakond).
Volikogu hakkab juhtima Keskerakond. Kas Rahvaliitu kuuluv vallavanem Boriss Rõžov jätkab, pole veel teada. «Ütleme nii, et seis on fifty-fifty,» kommenteeris olukorda vallavolikogu esimees Margus Narusing (Keskerakond). Foto: Graafika: TPM

Tartumaa pea kõigis omavalitsustes on uus volikogu oma esimese istungi pidanud ning volikogu esimehe valinud.


Läinud nädala viimastel päevadel sai volikogu esimehe ka Alatskivi, Meeksi, Nõo, Rannu, Rõngu ja Võnnu vallas.



Alatskivi 11-kohalise volikogu esimeheks valiti valimisliidu Hooliv Koduvald liige Ago Sütt. Hoolival Koduvallal on volikogus seitse kohta.



Meeksi vallavolikogu esimeheks sai Keskerakonna nimekirjas rahvaesindusse hääletatud Margus Narusing, kes tegi sama tööd ka varem. Keskerakonnal on Meeksi vallavolikogus neli ja Rahvaliidul kolm liiget.



Nõo 13-liikmelise vallavolikogu esimeheks valiti valimisliidu Hea Valik liige Jaanus Järveoja, kes juhtis volikogu ka enne. Heal Valikul on volikogus enamus ehk seitse liiget.



Rannu volikogu valis esimeheks Rahvaliidu nimekirjas kandideerinud Heino Gottlobi, kes on rahvaesindust juhtinud ka varem. Volikogu 11 kohast on Rahvaliidu käes viis.



Rõngu volikogu esimeheks sai valimisliidu Meie Vald – Koduvald nimekirja kuuluv Sulev Kuus. Sellel valimisliidul on 15-liikmelises volikogus seitse kohta.



Võnnu vallavolikogu hääletas oma esimeheks valimisliidu Meie Vald liikme Argo Terali. Meie Vallal on 11-liikmelises volikogus kaheksa kohta.



Eile õhtul kogunes volikogu esimeest valima Vara vallavolikogu. Lähiajal teeb sama Peipsiääre vallavolikogu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles