Elva koalitsioon jätkab vanade lubaduste täitmist

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva raekoda..
Elva raekoda.. Foto: www.elva.ee.

Sarnaselt möödunud valitsemisperioodiga sõlmisid männilinnas koalitsiooni valimised võitnud Reformierakond ning Keskerakond.


Elva linnavalitsuse teatel on arenguprioriteetideks lasteaiakohtade loomine ning vee- ja kanalisatsioonitorustike väljaehitamine. Samu lubadusi andis võim ka neli aastat tagasi ning osaliselt on need ka täidetud - lasteaiakohti on juurde tulnud ning parasjagu on AS Emajõe Veevärk linna tänavad üles kaevanud, et rajada uusi vee- ja kanalisatsioonitrasse.



Linnapea ja abilinnapea ametikohad kuuluvad Reformierakonnale.  Meerina jätkab oravapartei mees Reno Laidre, volikogu esimeheks jäi keskerakondlane Leelo Suidt. Volikogu aseesimeheks sai eelmises volikogu koosseisus sotsiaalkomisjoni juhtinud reformierakondlane Heiki Hansen.



Koalitsioonilepingus otsustati täita ettenähtud investeeringud, mis hõlmavad nii Elva gümnaasiumi õppehoonete remonti, Kesk tänava väljaehitamist ning Arbi järve ümbruse korrastamist. Lisaks on kavas renoveerida Elva muusikakool.



Edaspidi on kavas osutada abi kortermajade elanikele parklate väljaehitamisel. Senisest rohkem tähelepanu pöörata rattaliikluse soodustamisele ning metsaparkidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles