IRL, SDE ja Rahvaliit sepitsevad Võrus oravate vastu liitu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja avatud Võru rannapromenaadi peavad paljud võrulased peoks katku ajal. Järgmistel linnavalitsejatel tuleb paratamatult püksirihma pingutada.
Äsja avatud Võru rannapromenaadi peavad paljud võrulased peoks katku ajal. Järgmistel linnavalitsejatel tuleb paratamatult püksirihma pingutada. Foto: Reporter.ee

Isamaa ja Res Publica Liit, Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja Rahvaliit sõlmisid Võrus koostööleppe, et astuda valimistel vastu Reformierakonna ning Keskerakonna koalitsioonile. Ise nimetavad nad seda Võru linna raskest majandusseisust väljatoomiseks.


«Praegustes oludes vajab Võru rohkem kui kunagi varem linnavõimu, kes teeks südamega tööd, julgeks ausalt otsustada, hoiaks linna eelarves tasakaalu, vähendaks kütte- ja vee-eelarveid ning muretseks mitte poliitikute, vaid kogu rahva töökohtade pärast,» on erakondade ühine seisukoht.



Kolme erakonna nimekirjades kandideerib Võru linnavolikokku 85 kandidaati. Lisaks on parteid valmis tegema koostööd kõigi poliitiliste jõududega, kes jagavad nende arusaama Võru inimeste vajadustest ning kes ei karda teha tööd Võru madalseisust väljatoomiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles