Jõgeva sai tenniseväljakud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tenniseväljakute avamist Jõgeval pidasid poliitikud iseäranis tähtsaks sündmuseks. Linti lõikasid nii praegune linnapea Kalmer Lain, endine meer ja praegune maavanem Viktor Svjatõšev kui ka endine Jõgeva maavanem Aivar Kokk.
Tenniseväljakute avamist Jõgeval pidasid poliitikud iseäranis tähtsaks sündmuseks. Linti lõikasid nii praegune linnapea Kalmer Lain, endine meer ja praegune maavanem Viktor Svjatõšev kui ka endine Jõgeva maavanem Aivar Kokk. Foto: Merike Rekor

Kui seni oli külmapealinnas võimalik tennist mängida vaid kohaliku spordihoone korvpalliplatsil, siis eilsest on avatud kaks kõigile nõuetele vastavat väliväljakut.


Jõgeva tenniseklubi Artemis juhtuse esimees Hillar Sibul märkis, et kui seni harrastasid tennist ennekõike kooliõpilased, siis uued võimalused toovad kindlasti ka täiskasvanudi tennise juurde. Etteteatamisel pääsevad Lai tänava serva vana gümnaasiumihoone kõrvale rajatud platsidele harjutama kõik huvilised.



Uued väljakud on rahvusvaheliste mõõtmetega, mis annab võimaluse korraldada ka suuremaid võistlusi. «Esialgu hakkame korraldama maakonna meistrivõistlusi ja klubi Artemis turniire,» rääkis Sibul.



Platside rajamiseks koos projekteerimisega kulus 1,55 miljonit krooni. Raha andis EAS läbi hasartmängumaksu nõukogu, lisavahendeid hangiti kohalike omavalitsuste investeeringute kavast, Jõgeva linnavalitsusest ja sihtasutusest Jõgeva sport.



Jõgeva vastne meer Kalemer Lain leidis, et Aia tänava koolimaja õuele rajatud tenniseväljakud asuvad niiöelda spordilinnakus - linna staadioni ja spordikeskuse Virtus läheduses.



Vahetult enne avamist alanud vihm kastis linte lõikama tulnud poliitikuid kogu avamistseremoonia ajal. Kohal oli ka legendaarne tennisist Toomas Leius, kes ka Wimbeldoni murul mänginud. Ürituse piduliku osa lõppedes jäi järgi ka vihm ning avamisele kogunenud lõpetasid peo enniseturniiriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles