Elleri kooli noored muusikud kolivad sünnitusmajja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu vana naistekliinik Toomemäel, kuhu Tartu Ülikooli sotsiaalteaduskond tahab kolida esimesel võimalusel. Vana maja jääb dekaani sõnul üle.
Tartu vana naistekliinik Toomemäel, kuhu Tartu Ülikooli sotsiaalteaduskond tahab kolida esimesel võimalusel. Vana maja jääb dekaani sõnul üle. Foto: Margus Ansu / Postimees

Et juulis Elleri koolis alanud remont lõppeb alles novembris, peavad mõne kuu vältel leppima ajutiste ruumidega endises Tartu naistekliinikus.


Heino Elleri muusikakooli õpilased ja õpetajad lähevad 24. augustil kell 15.45 pärast Tartu Ülikooli ajaloo muuseumis toimuvat avaaktust stiilse rongkäiguga endisesse sünnitusmajja, et alustada seal õppetööd.



Kooli teatel jätkub Lossi tänava õppehoones remont, mille käigus vahetatakse välja maja ventilatssioon, tehakse ümberehitusi kohvikus ja kolmandal korrusel ning täielikult uuendatakse maja neljas korus.



«Sünnitusmaja oli meile asukohalt parim lahendus, sest septembri keskel loodame koolis kaks korrust juba kasutusele saada ja siis on õpilastel kahe maja vahel liikumine lihtsam ja eks see ole ka veidi sümboolne, oleme ju kogu aeg muusikast tiined,» oskab keerulisest olukorrast hoolimata optimistlikku meelt hoida kooli direktor Kadri Leivategija.



Elleri kooli remondib aktsiaselts Nordecon Ehitus ja rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles