Balti liiga 21 meeskonda jagati alagruppidesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rock võitis 25. jaanuaril BBL kodumängus Valmierat 69:62.
TÜ/Rock võitis 25. jaanuaril BBL kodumängus Valmierat 69:62. Foto: Rein Murakas

Balti korvpalliliigas osaleb uuel hooajal 21 meeskonda Lätist, Leedust, Eestist, Kasahstanist, Soomest ja Rootsist, kes on jaotatud kolme alagruppi.

TÜ/Rocki korvpallimeeskond mängib kolmandas alagrupis (C) koos Riia Barons kvartalsi (Läti), Valga Maks&Mooritsa (Eesti), Pieno Zvaigzdesi (Leedu), Prienai Tonybeti (Leedu), Uteno Juventuse (Leedu) ning Kasahstani meeskonnaga Aktau Kaspiy.

Esimeses alagrupis on lisaks kolmele Eesti meeskonnale (Rakvere Tarvas, Tallinna Kalev ja TYCO Rapla) veel kaks Läti meeskonda (Valmiera ja Jekabpils) ning Rootsi meeskond Norrköpingu Dolphins ja Soome meeskond Pyrinto Tampere.

Teises grupis mängivad Ventspilsi (Läti), Liepajas Lauvase (Läti), Siauliai (Leedu), Kedainiai Nevezise (Leedu), Lietkabelise (Leedu), Pärnu (Eesti) ja Atyrau Barsy (Kasahstan) meeskonnad.

Iga alagrupi viis paremat ning parim kuuenda koha meeskond pääsevad edasi kaheksandikfinaalidesse.

Enne Balti liiga põhihooaega peetakse Kedainiais 28. ja 29. septembril traditsiooniline BBL Cupi turniir, kus sel korral osalevad Nevezise, Tonybeti, Ventspilsi ja TÜ/Rocki meeskonnad.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles