Joobes jalgratturid sattusid mitmesse avariisse

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Eile toimus Tartus kolm jalgrattaavariid, mitmel juhul oli rattasõitja joobnud olekus ja kaotas lihtsalt sõiduvahendi üle kontrolli.

Esimene avarii toimus eile kella 10.04 ajal Tartus Nooruse 1 hoovis, teatas politseil. 66-aastane Ljubov tegi jalgrattaga sõites vasakpööret, kui põrkas kokku tagant lähenenud ja temast vasakult möödunud jalgratturiga, mida juhtis seni kindlakstegemata eakas mees.

Naine kukkus, kiirabi osutas tal esmaabi kohapeal. Teine jalgrattur arstiabi ei vajanud ja ta lahkus sündmuskohalt.

Teine jalgrattaavarii toimus Tartus Kase põigul kella 11.47 ajal. Alkoholi tarvitamise tunnustega 39-aastane Janek kaotas jalgrattaga sõites juhitavuse ja kukkus. Kiirabi osutas talle esmaabi kohapeal.

Ka õhtul kella 18.04 toimus Tartus jalgrattaga liiklusõnnetus. Alkoholi tarvitamise tunnustega 33-aastane Oleg kaotas Pika ja Roosi tänavate ristmikul oma kaherattalise sõiduvahendi üle juhitavuse ja sõitis otsa pargitud sõiduautole Nissan Almera. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Üks avarii juhtus eile ka mopeediga. See toimus õhtul kella 19.15 ajal Tallinnas linnapiiri lähedal Tallinna – Narva maanteega paralleelselt asuval kruusateel. Rahu tänava suunas liikunud mopeed, mida juhtis alkoholi tarvitamise tunnustega 41-aastane Raul, kaotas juhitavuse ja kukkus.

Mopeedi juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles