Politseiotsingud viisid eaka naise leidmiseni

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haaslava vald.
Haaslava vald. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Eile hilisõhtul Tartumaal läbiviidud otsingute käigus leiti eakas naine, kelle kadumisest samal õhtul politseile teatati.

16. juuli õhtul kella 18.40 ajal teatati Lõuna prefektuuri juhtimiskeskusele, et Tartumaal Haaslava vallas on teadmata kadunuks jäänud 87-aastane naine.

Politseisse pöördumise ajaks oli kadunud naise tütar ümbruskonna läbi sõitnud, kuid ema jäi leidmata. Kuna tegu oli eaka naisega, kel võis esineda probleeme mäluga, alustasid korrakaitsjad saadud isikukirjelduse põhjal naise otsinguid.

Patrullpolitseinikud kontrollisid ümberkaudseid teid ning kohti, kuhu naine tütre sõnutsi suunduda võis. Sündmuspaigal tegi tööd koerajuht ühes teenistuskoeraga ning talu lähiümbrusesse jäävat piirkonda otsisid läbi vabatahtlikud jahimehed ja kaitseliitlased.

Kella 22.45 paiku teatas üks vabatahtlikult otsingutel osalenud jahimees, et märkas binoklisilmast põlluteel kõndivat naist. Kontrollimisel ilmnes, et tegu oligi otsitavaga. Tervisliku seisundi kontrollimiseks anti naine üle kiirabitöötajatele. Nende kinnitusel oli naine küll pikast kõndimisest väsinud, ent täie tervise juures.

Tartu patrullteenistuse komissar Remi Koosa ütles, et kuna kaduma läinud naisest teatati politseile aegsasti, oli võimalik otsingutega varakult alustada ning enne pimeda saabumist need ka tulemuslikult lõpetada.

Otsingutel osales kümme vabatahtlikku, seitse politseinikku ning teenistuskoer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles