Avarii põhjustanud autojuht ja hukkunud kaasreisija olid purjus

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Varnja-Alatskivi teel.
Avarii Varnja-Alatskivi teel. Foto: Lõuna prefektuur

Eile toimus Tartumaal Varnja aleviku lähedal liiklusõnnetus, milles hukkus 60-aastane mees. Nii autojuht kui hukkunud kaasreisija olid purjus.

8. juulil kella 16.39 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Peipsiääre vallas Alatskivi-Varnja tee 15. kilomeetril, kus sõiduauto Nissan Sunny, mida juhtis juhtimisõiguseta 48-aastane Pavel, sõitis teelt välja vasakule poole ning rullus üle katuse.

Vereanalüüsi põhjal selgus, et nii autot juhtinud Pavel kui hukkunud kaasreisija Mihhail olid alkoholijoobes.

Ühtlasi on teada, et liiklusõnnetuses hukkunud Mihhail ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust ning paiskus masinast välja. Sõiduki alla ta ei jäänud, ent saadud vigastused olid politsei andmetel piisavalt rasked, et tuua kaasa sedavõrd traagiline tagajärg.

Juunis hukkus Lõuna-Eesti liikluses sarnaselt kaks inimest: 15. juunil Aoveres juhtunud ühesõidukiõnnetuses hukkus 24aastane Martti ning 16. juunil Rõuges juhtunud ühesõidukiõnnetuses jättis elu 25aastane Andres. Mõlemad olid alkoholijoobes ning ei kasutanud turvavööd.

Politsei paneb liiklejatele südamele, et turvavarustuse kasutamine on vajalik ennekõike nende endi ohutuse tagamiseks. Ühtlasi julgustab politsei kõiki, kes märkavad joobekahtlusega juhti, sellest viivitamatult teatama hädaabinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles