Terved lapsed jooksid haigete heaks

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile pärastlõunal lõi Tartu raeplats ja jupp Küüni tänavat kubisema Tartu koolilastest, kelle punased T-särgid telefoninumbriga 900 7777 kutsusid üles annetama seitset eurot liikumisvõimetute laste taastusraviks.

Jälle rohkem kui mullu, sai rõõmustada linnapea Urmas Kruuse tervituskõnes, mille järel ta silkas kettaheitja Aleksander Tammerti kõrval ning 1188 põhikoolilapse ees heategevusliku teatejooksu soojendusringile.

Heategeva teatejooksu idee pärineb Norrast. See korraldati eile 21 Eesti linnas ligi 10 000 koolilapse osalusel. Tallinnas andis jooksu avapaugu president Toomas Hendrik Ilves.

Teatejooksuga kogutud annetused lähevad liikumisvõime kaotanud laste raviks Haapsalu neuroloogilises rehabilitatsioonikeskuses.

Annetused jagunevad kolmeks: kuueaastase Eriku heaks, kaheteistaastase Artjomi toetuseks ning veel sadade väikeste patsientide taastusravi korraldamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles