Video: Tartus panid vargad keset päeva pihta katuseboksi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varguse ohver ja politsei otsivad turvavideol kujutatud isikuid ja neid sõidutanud kollast värvi MB väikebussi.
Varguse ohver ja politsei otsivad turvavideol kujutatud isikuid ja neid sõidutanud kollast värvi MB väikebussi. Foto: Erakogu

Tartus Vahi tänav 5 ärikompleksi siseruumides käisid eile keskpäeval vargad ning viisid minema auto katuseboksi Thule. Kannatanu loodab vargad turvavideo abil tuvastada, kuid kutsub üles ka teisi inimesi neid isikuid märkama ning sellest politseile teatama.

Markko Sallo kinnitusel on vidomaterjal üles võetud 26. märtsi keskpäeval. Kella 12.05 paiku käisid kollast värvi Mercedes-Benz Vito väikebussiga liikunud mehed ärikompleksis vargil. Esialgsel vaatlusel on kadunud katuseboks, kuid omanik vaatab oma valdused põhjalikumalt üle.

Sallo sõnul avastas ta varguse umbes viis minutit pärast meeste lahkumist. Kohe sõitis ta kollast bussi otsima, kuid see jäi tal kahjuks leidmata. Ka linna peal liikunud politseipatrullidel ei õnnestunud kahtlustatavate bussi silmata.

Kannatanu oletab, et mehed võisid olla välismaalased ning nende sõiduk võib vabalt kanda Läti või leedu numbrimärki. Kuna just kollast värvi Mercedes-Benz Vito mudeleid ei liigu just palju, palub ta kõigil inimestel silmad lahti hoida ning teatada videol nähtud sõidukist politseile. Sõiduki eritunnuseks oli katkine parempoolne esistange nurk.

Tuttavatelt kuulis Sallo, et sarnase bussiga võidi käia vargil ka Tõrvandis.

Kõigil, kellele kahtlast päritolu katuseboksi müüa pakutakse, palub Sallo temaga ühendust võtta. Samuti on ta pannud välja vaevatasu info eest, mis aitab varastatud eset tagasi saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles