Tartu linnaliinibussid võivad vahel vale marsruuti sõita

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnaliinibussid kaubamaja ees.
Tartu linnaliinibussid kaubamaja ees. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Tarbija24 lugejat ehmatas möödunud kolmapäeval Tartu linnaliinibuss number 18, mis ootamatult liini ühte lõiku teist teed mööda sõitis.

«Üldiselt olen ma väga rahul Tartu uute busside ja juhtidega, aga viimasel ajal olen mitu korda sattunud number 18 bussi, mis on suvalistest kohtadest kogemata valesti keeranud ja siis suure ringiga oma õigele teekonnale tagasi läinud, jättes bussis olnud inimesed mõtlema, kas ollakse ikka õiges bussis. Tegijal juhtub, aga võiks siis vähemalt valjuhääldist vabandada,» kirjutas lugeja.

Sebe Tartu linnaliini juht Üllar Kaljuste kinnitas, et kirjeldatud olukorras reisi teenindanud bussijuht tõesti sõitis ühel liini number 18 ringil inimlikust eksitusest ühte liini lõiku teist teed mööda. Eksimus ei toonud Kaljuste sõnul kaasa ei suuremat ringi, peatuse vahelejätmist ega ka hilinemist järgmisesse peatusesse.

«Tahtlikult bussijuhid vale marsruuti ei vali, pigem on eksimus tingitud asjaolust, et paljude liinide marsruudid teatud lõigul kattuvad ja siis jälle erinevates kohtades hargnevad, mis võivad paratamatult segadusi tekitada,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles