Andres Anvelt: Randpere loob hirmuolukorda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Anvelt
Andres Anvelt Foto: Priit Simson / Postimees

Sotsiaaldemokraadid ei lähe hirmutamistaktikaga kaasa ega loo IRLi ja Reformierakonnaga Tallinna kohalike valimiste eel Savisaare-vastast kolmikliitu, kirjutab partei Tallinna piirkonna juht Andres Anvelt.

Valdo Randpere avalduses pole kahjuks midagi uut. Reformierakond on juba ligi aasta proovinud luua hirmuolukorda, et kes ei ole nendega, on Savisaare ja Keskerakonna poolt.

Tallinna SDE ei näe mingit põhjust enne valimisi kellegagi leibasid ühte kappi panna. Me valmistame ette oma programmi, oma nimekirja, oma tugevad seisukohad, mis on kindlasti edumeelsemad kui Reformi ja Keskerakonna igipõline hirmutamiskampaania.

On olemas maailmavaade, on olemas erakondlikud eesmärgid ja neid me rikkuda ei kavatse ning vaadates ka tallinlaste küsitlusi, siis nende inimeste hulk, kes usuvad meisse, on üha suurem. Miks me peaksime neid alt vedama?

Kellega moodustame koalitsiooni, see selgub 20. oktoobri öösel-hommikul ning sõltub sellest, kellega meil õnnestub enim lubatut ellu viia ja Tallinna elu reaalselt paremaks muuta.

Reformierakonna Tallinna piirkonna juht Valdo Randpere kutsus IRLi ja sotse maha istuma, et arutada võimalusi üheskoos Edgar Savisaare juhitud keskerakondlik linnavõim kukutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles