Tartu Politsei tugevdas korvpallifinaali eel jõudusid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiametnikud ja abipolitsei on valmis Žalgirise ja Rytase fänne rahustama.
Politseiametnikud ja abipolitsei on valmis Žalgirise ja Rytase fänne rahustama. Foto: Risto Mets

Täna selgitasid kaks Leedu võistkonda Lietuvos Rytas ja Kaunase žalgiris omavahel välja, kes võtab tänavuse Balti korvpalliliiga finaalturniiri võidu. Paraku asusid kahe võistkonna fännid juba enne mängu algust omavahelist paremust välja selgitama ning politsei kõrgendas valmisolekut.


Kella poole kahe paiku tekkis Ülikooli spordihoone ees Žalgirise ja Rytase fännide vahel rüselus. Enne kella nelja läksid kahe võistkonna fännid karvupidi kokku spordihoone vastas asuva Konsumi kaupluse parklas.

Politseinikega vesteldes kinnitasid nad, et pärast neid vahejuhtumeid on Tartu politsei toonud ülikooli spordihoone ümbrusesse lisajõudusid. Ise lootsid nad, et fännid lähevad pärast mängu kenasti bussidesse ja sõidavad koju ning ei hakka kaklema.

Kui palju patrulle ja politseinikke täpselt spordisaali ümbruses ja mujal linnas korda tagamas on, ei soostunud Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ave Lillemäe täpsustama. Küll aga kinnitas ta, et nende arv spordihoone vahetus ümbruses jääb 50 ja 100 vahele. Kaasatud on ka abipolitseinikud. «Jõud on piisavad pluss paarkümmend politseinikku pealekauba,» rahustas Lillemäe.

Pärast mängu lõppu eraldasid korrakaitsjad mõlema võistkonna kirglikud poolehoidjad ning suunasid nad oma busside peale. Politsei pressiesindaja kinnitas, et uusi vahejuhtumeid pärast mängu rohkem ei esinenud ning kõik oli rahulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles