Bigbank Tartu kogus Lätist kaks kaotust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Bigbank Tartu pidas nädalavahetusel Lätis kaks kohtumist ning pidi tunnistama nii Riia Lase kui VK Biolars/Jelgava paremust. Tulemused vastavalt 1:3 ja 2:3. Väikseks lohutuseks jääb 2:3 kaotuse eest teenitud punkt, kuid tabeliseisu see kuidagi paremaks ei teinud ning taas langeti kaheksandale kohale.

Vaatamata sellele, et vigastuste ning haiguste tõttu ei mänginud Artis Caics, Taavi Arula ja Taavi Nõmmistu ning pooltõbine oli ka Rait Rikberg, siis võitu pakuti klubi teatel mõlemas mängus, kuid kahjuks ei suutnud meeskond võimalusi ära kasutada. Otsustavatel hetkedel puudus mees, kes mängu enda peale võtaks ja pallid maha lööks.

Järgmisel nädalavahetusel seisavad ees kaks üliolulist kohtumist. Laupäeval võõrustab  Tartu meeskond Poliurs/Ozolniekit ning pühapäeval Daugavpils Universitate-t. Nende kohtumiste tulemus mängib olulist rolli tartlaste lõpliku koha osas põhiturniiril, sest kaotuste puhul oleks kaheksandast kohast ülespoole rühkimine keeruline, võitude korra aga reaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles