Enim etendusi andis mullu Vanemuine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise suur maja.
Vanemuise suur maja. Foto: SCANPIX

Eesti teatritest andis mullu kõige enam etendusi Tartu teater Vanemuine, mis andis aasta jooksul kokku 550 etendust ehk 24 võrra enam, kui aasta varem.

Etenduste arvult järgnes Vanemuisele Eesti Draamateater, mis andis aasta jooksul kokku 524 etendust ehk aasta varasemaga võrreldes 14 etendust rohkem. Kolmas oli etenduste arvult Tallinna linnateater 412 etendusega, mida oli aastatagusega võrreldes 10 võrra vähem.

Rahvusooper Estonia andis läinud aastal kokku 356 etendust, mis oli üheksa võrra enam, kui aastal 2011. Pärnu Endla teater andis mullu etendusi 274 ehk kahe võrra rohkem kui tunamullu. Kuuendal kohal oli etenduste arvult Viljandi draamateater Ugala, mis andis lõppenud aastal 253 etendust, võrreldes aasta varasemaga seega 12 võrra rohkem. Seitsmendal kohal oli etenduste arvult mullu teater NO99, mis andis aasta jooksul kokku 182 etendust, aasta varasemaga võrreldes oli etendusi 18 võrra enam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles