Tsahkna selgitab trahvide tasumata jätmist Tartu sissekirjutusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruumika Honda diibiga ringi sõitev ja «Laulud tähtedega» saates tubli laulumehena esinenud Margus Tsahkna jätab sageli maksmata nii parkimise eest kui ka sellele järgneva parkimistrahvi.
Ruumika Honda diibiga ringi sõitev ja «Laulud tähtedega» saates tubli laulumehena esinenud Margus Tsahkna jätab sageli maksmata nii parkimise eest kui ka sellele järgneva parkimistrahvi. Foto: Marianne Loorents
Isamaa ja Res Publica Liidu peasekretär Margus Tsahkna saatis oma erakonnakaaslastele kirja, milles selgitab tänases Tartu Postimehes avalikuks tulnud parkimistrahvide tasumata jätmist.

Hea erakonnakaaslane,

Seoses Tartu Postimehes ilmunud artikliga minu parkimistrahvide tasumise viivituse teemal võlgnen selgituse ning vabanduse.

Kahetsusväärselt ei reageerinud ma trahviteatele koheselt ning hilisemad meeldetuletused ei jõudnud õigeaegselt minuni, kuna minu sissekirjutus ja reaalne elukoht ei kattu. Pere ja töö on mul Tallinnas, kuid kuna olen Tartust valitud, siis olen ka sinna sisse kirjutatud, et maksud oma kodulinna laekuks.

See aga ei vabanda juhtunut. Tegu ei ole minupoolse pahatahtlikkusega, vaid inimliku lohakusega, seetõttu vabandan kõigi ees, kelle usaldust ma olen petnud.

Kõik trahvid on tasutud ja luban tulevikus olla hoolikam.

Lugupidamisega

Margus Tsahkna

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles