Elleri kooli õpilased saavad Soome stipendiumi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elleri muusikakooli direktori Kadri Leivategija sõnul saab kontserdil igaüks näha, miks just need noored on saadud stipendiumi väärt. Taustal on kooli produtsent Merle Kollom.
Elleri muusikakooli direktori Kadri Leivategija sõnul saab kontserdil igaüks näha, miks just need noored on saadud stipendiumi väärt. Taustal on kooli produtsent Merle Kollom. Foto: Sille Annuk / Postimees

Reedel kell 18.30 esinevad Elleri saalis Soome Sihtasutuse Majaoja stipendiaadid Tampere konservatooriumist ja Heino Elleri muusikakoolist. Kolmele Soome ja seitsmele Eesti noorele muusikule annavad SA Majaoja juhataja Maija Ikonen ja Tampere konservatooriumi rektor Ilari Laakso kontserdil üle stipendiumi.


Esinevad: Elisa Lairikko (vioola), Péter Fodor (marimba) ja Maila Böhm (klaver) Tampere konservatooriumist ja Heino Elleri muusikakoolist Kirke Karja (klaver), Maila Laidna (klaver), Tamar Nugis (laul), Silja Peedo (viiul), Kristi Timma (viiul), Toomas Vana (tromboon), Karoly Kivit (akordion). Kontsert on tasuta.



Majaoja on 2000. aastal loodud eraõiguslik sihtasutus, mille eesmärgiks on soome kultuurielu toetamine tema kõige erinevamates ilmingutes. ning pakkuda eelkõige noortele võimalusi eneseteostuseks.



Elleri kooli direktor Kadri Leivategija lausus, et tänu meeldivale koostööle Tampere konservatooriumiga saavad meie õpilased esmakordselt sellise tunnustuse osaliseks ning reedene kontsert on suurepärane võimalus näha, et need noored on seda igati väärt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles