Rock kohtub Hollandi koondisega

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki ja Panevežyse Lietkabelise mäng Tartus 1. detsembril.
TÜ/Rocki ja Panevežyse Lietkabelise mäng Tartus 1. detsembril. Foto: Rein Murakas

TÜ/Rocki korvpallimeeskond sõidab peale jõululaupäeva rahvusvahelisele turniirile Hollandisse, kus teiste hulgas mängivad ka Araabia Ühendemiraatide ja Hollandi koondised.

Jõulupühade ja uue aasta vahel peetav turniir «Basketball Days 2012» toimub Hollandi linnas Zwolles 26. - 30. detsembrini. Lisaks Tartu Rockile osalevad turniiril veel kuus meeskonda - NYC Warriors (USA), Jiangsu (Hiina), WNTA Falcons (USA), Landstede Basketbal (Holland), Araabia Ühendemiraatide koondis ja Hollandi koondis.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul tuli Rockile kutse ning klubi otsustas osaleda. «See on huvitav turniir. Väga hea korraldus ja sõit tehakse välja. Ei ole suuri kulusid. Saame ka treenida seal, kuna kõik tingimused on olemas,» rääkis Kullamäe. 

Algselt pidi Rock kohtuma 29. detsembril Eesti meistriliiga raames Kohtla-Järve HITO-ga, kuid Kullamäe sõnul õnnestus mängu aeg edasi lükata. «Nad tulid meie palvele vastu. Meil on rahvusvahelisi mänge vaja ja ma arvan, et see on emotsionaalses mõttes ka meestele tähtis,» ütles Kullamäe.

Jaanuaris jätkab Rock taas ka Balti liiga mängudega. Järgmise ringi mängud peetakse 7. jaanuarist 24. veebruarini. Rocki vahegrupi vastasteks on  Šiauliai (Leedu), Sakalai (Leedu) ja Valmiera (Läti). Kaheksa parema hulka pääsevad alagrupi kaks esimest.

Kullamäe kinnitusel tuleb järgmine ring juba palju pingelisem. «Nüüd on vähem meeskondi ja meil on väga valus grupp. Šiauliai on meile aastaid pinnuks silmis olnud. Oleme kaotanud neile nii Balti liiga veerandfinaalis kui põhiturniiril. Nüüd hakkab asi jälle otsast peale ja eelmised mängud ei loe midagi,“ rääkis Rocki peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles