Külglibisemisse sattunud sõidukis hukkus noor mees

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
7. detsembri hommikul hukkus Tallinna-Tartu maanteel Tiksojal Opelit juhtinud noor mees.
7. detsembri hommikul hukkus Tallinna-Tartu maanteel Tiksojal Opelit juhtinud noor mees. Foto: Politsei

Täna hommikul kella 7 paiku juhtus Tallinna-Tartu maanteel Tähtvere vallas Tiksojal ränk liiklusõnnetus, kus kaotas elu kahekümnendates aastates meesterahvas.

Esialgsetel andmetel põrkasid kokku kaks sõiduautot, millest üks sattus külglibisemisse. Ülejäänud avarii osalised said kergemaid vigastusi.

Lõuna prefektuuri kinnitusel juhtus õnnetus kella 7.06 ajal Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 177. kilomeetril. Tallinna suunast Tartu poole sõitnud auto Opel Astra kaldus sirgel teel vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu sõitnud sõidukiga Škoda Superb. Kokkupõrkes hukkus juhipoolse küljega vastu Škodat paiskunud Opelis selle juht, 1984. aastal sündinud mees.

Škodas sai vigastada 1960. aastal sündinud naine, kes toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Asfaltkattega sõidutee oli õnnetuskohal soolalumesegune, sõidukite rehvid vastasid talvistele nõuetele.

Lõuna prefektuuri korrakaitsebüroo juht politseikolonelleitnant Indrek Koemets leidis, et nädal tagasi maha sadanud lumi muutis liikluse rahulikumaks ja keskmised kiirused vähenesid märgatavalt. «Liiklusõnnetusi, põhiliselt teelt väljasõite, küll oli, kuid väikeste kiiruste tõttu ei juhtunud traagilise lõpuga õnnetusi.»

Nüüd, mil esimene lumeehmatus on möödas, on liikluskiirused jälle kasvanud ning paljud juhid sõidavad taas suvise maksimumkiirusega. «Talvine aeg ning vahelduvad teeolud nõuavad kõigilt rohkem ettevaatust ja pigem toob aeglasem sõit meid kõiki elusalt ja tervelt sihtkohta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles