Tartus sõitis buss üle naise jala

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnaliini nr 4 teenindav buss. Foto ei ole sündmusega seotud.
Tartu linnaliini nr 4 teenindav buss. Foto ei ole sündmusega seotud. Foto: Margus Ansu

Täna hommikul kella 10.35 ajal sõitis linnaliinibuss nr 4 Tartus Võru tänaval Lootuse peatuses juures üle eaka naise jala. Kiirabi viis kannatanu haiglasse.

Pealtnägija, kelle nimi on Postimehele teada, kirjeldas, et buss jõudis peatuses olnud graafikuga võrreldes kohale 20 minutit hiljem. Ühissõidukist väljus vanem naisterahvas, kes kukkus lumevallis asunud roopasse.

Bussijuht seda ei näinud, andis gaasi ning sõitis minema. Seejärel hakkas kannatanu appi karjuma. Pealtnägijad kutsusid kohale kiirabi.

Lõuna prefektuuri kinnitusel tuli ka politseile informatsioon sellest õnnetusest. Patrullauto saabudes oli kannatanu juba ära viidud. Hiljem selgus, et kergemaid vigastusi sai 1923. aastal sündinud naine.

Tartu Ülikooli Kliinikumi pressiesindaja Kristi Tael märkis, et kannatanu sai esmaabi ning ta suunati kodusele ravile.

Lisaks sellele liiklusõnnetusele on Tartus südaööst kuni kella 11ni juhtunud 12 kergemat avariid. Järgmise ülevaate juhtunud avariidest annab politsei kella 16 paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles