Lastekodulaste joonistused sõidavad üle-eestilisele tuurile

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neid lastekodulaste joonistusi saab endale soetada Osta.ee keskkonnas.
Neid lastekodulaste joonistusi saab endale soetada Osta.ee keskkonnas. Foto: Rõõmuvabrik MTÜ

Eesti lastekodulaste joonistuskonkursil tehtud 30 paremat tööd sõidavad üleriigilisele tuurile.


Pildituuri avapauk antakse Viru keskuse neljandal korrusel reedel, 10. aprillil kell 14, teatas MTÜ Rõõmuvabrik.

Viru keskuse neljandal korrusel ripub sel nädalal üleval 30 paremat tuurile sõitvat tööd, mille saab enampakkumise eest enesele soetada oksjonikeskkonnast Osta.ee.

Kogu summa läheb pildi autorile.

Pildi saab raamitult endale see, kelle pakkumine on kõige kõrgem viimase näituse lõpetamise ajal 13. juunil. Näitus on nädal aega üleval kümnes erinevas linnas, kus see avatakse esmaspäeviti. Pärast Tallinna läheb näitustuur edasi Rakverre. Veel külastab näitus Jõhvit, Paidet, Tartut, Valgat, Viljandit, Pärnut, Haapsalu ning Kuressaaret.

Kuu aega tagasi alanud konkursist said osa võtta vaid lastekodude lapsed. Kõik joonistused tuli teha A3 paberile. Joonistuskonkursi teemaks oli «Eesti läbi minu silmade». Konkursile saabunud töödest valis žürii välja kolmes vanusegrupis kümme paremat, mis pääsesid näitusetuurile.

Lastekodulaste joonistuskonkursi korraldas MTÜ Rõõmuvabrik, mille liikmeskond külastab kõiki lastekodusid ja turvakeskusi üle Eesti tänavu juuli keskpaigast augusti keskpaigani.

«Rõõmuvabrik on võtnud endale eesmärgiks pakkuda lastekodudes elavatele lastele eelkõige emotsionaalset tuge. Joonistuskonkurss on üks paljudest projektidest, mis täidab just seda rolli,» ütleb MTÜ Rõõmuvabriku juhatuse esimees Vallo-Andreas Hallik. MTÜ Rõõmuvabrik on ainus organisatsioon Eestis, mis on pühendunud kogu oma tegevusega kõikidele lastekodulastele üle Eesti.

Rõõmuvabrik MTÜ otsib oma tegevuse jaoks ka toetajaid, täpsem info www.roomuvabrik.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles