Tartus tuleb valeliku poliitika vastane meeleavaldus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Reformierakonna Tartu kontori ette protesti märgiks toodud reformvoodi.
Pildil Reformierakonna Tartu kontori ette protesti märgiks toodud reformvoodi. Foto: Kristjan Teedema

Kodanikeühendus «Aitab valelikust poliitikast» teatas, et korraldab 13. novembril Tartus valeliku poliitika vastase meeleavalduse.

Ühendus avaldab meelt kell 17.30-18.30 Tartu Raekoja platsil Reformierakonna kontori ees.

«Leiame, et hoolimata täiskasvanuea lävele jõudmisest käitub Reformierakond endiselt nagu alaealine, kelle avalikes sõnavõttudes napib riigi valitseja rollile kohast väärikust, sotsiaalset küpsust ja austust rahva vastu,» teatas kodanikeühendus.

«Me ei pea õigeks, et erakonna juhtpoliitikud pilkavad demokraatiale olemuslikku dialoogilisust ja kaasamist ning hooplevad oma ainupädevuse ja asendamatusega. Parteiliikmed lubavad parandada nii ennast kui erakondade rahastamist, kuid oma süüd ei tunnista. Pole loogiline parandada vigu, mida keegi otsekui polekski teinud. Neil on aeg lõpuks avalikult tõtt rääkida. Me oleme veendunud, et seni pole nad seda teinud,» leiab ühendus.

Meeleavaldajad loodavad enda sõnul anda oma kohaloluga poliitikutele selgelt märku oma leppimatusest nende valelikkusega ja valmisolekust tegutseda usaldusväärse poliitilise õhustiku nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles