Kullamäe: mõnus on treener olla, kui meeskonnas on Ingrami tasemega mees

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreenerid Aivar Kuusmaa ja Gert Kullamäe elasid mängule tuliselt kaasa.
Peatreenerid Aivar Kuusmaa ja Gert Kullamäe elasid mängule tuliselt kaasa. Foto: Margus Ansu

Täna kohtusid sellel hooajal esimest korda omavahel Tartu Rocki ja Kalev/Cramo korvpallimeeskonnad ning kodusaalis võttis Rock 75:72 võidu. Üleplatsimees oli tartlaste sangariks tõusnud Justin Ingram, kelle arvele jäi 33 punkti.

«Kõik platsil käinud mehed võitlesid kõvasti ning mõnus on olla treener, kui platsil on Ingrami tasemega mees,» arutles Tartu peatreener Gert Kullamäe pärast mängu. Kullamäe sõnul on võidu pealt hea minna vastu esmaspäevasele Balti liiga mängule Lietkabelisega. 6. novembril tehakse algust ka Eurochallenge’i sarjaga, kui Ukrainas kohtutakse Juznõi Himkiga.

Mängu lõpp läks Tartus eriti tuliseks, sest vahepeal 17-punktilises kaotusseisus olnud Kalev vähendas lõpu eel vahe ühele silmale, kuid Ingram tabas külmavereliselt vabaviskeid ning Tartu sai kirja selle hooaja järjekordse võidu. Järjepanu on võidetud üheksa ametlikku mängu – viiest viis meistriliigas ning neljast neli Balti liigas.

«Sain kinnitust, et liigume õiges suunas,» ütles rahulolev Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles