Tartumaal on toimunud neli liiklusõnnetust

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: LUMI :TALLINN, EESTI, 26OCT12.
Värske lumi Tallinna südalinnas.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: LUMI :TALLINN, EESTI, 26OCT12. Värske lumi Tallinna südalinnas. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Lõuna prefektuuri teatel on Tartumaa teedel liiklusseis suhteliselt rahulik. Rasked ilmaolud on põhjustanud neli kergemat liiklusõnnetust.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel sõnul sõitsid täna öösel Elvas ja Puhjas kaks sõidukit teel välja ning Luunjas libises auto vastu liiklusmärki. Täna hommikul lisandus üks juhtum Kõrvekülast, kus samuti libiseti sõiduautoga vastu liiklusmärki.

«Võrreldes Põhja-Eestiga on praegune seis Tartumaal suhteliselt rahulik,» ütles Peitel. Politsei soovitab turvaliseks liiklemiseks ja avariide vältimiseks sõidukijuhtidel kohandada oma sõidumaneer muutlikele ilma- ja teeoludele vastavaks. Praegustes oludes tähendab see sõidukiiruse alandamist, piisava pikivahe hoidmist ning äkiliste manöövrite vältimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles