Klubi loob Tartus kultuurikonkurentsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genklubi eesotsas on kitarrist Allan Aint. Tema pea kohal seinal on klubi lähemate nädalate ürituste plaan.
Genklubi eesotsas on kitarrist Allan Aint. Tema pea kohal seinal on klubi lähemate nädalate ürituste plaan. Foto: Margus Ansu

Genialistide klubi üks juhte Allan Aint loetles lähemal ajal kavasse pandud kontserte, pidusid ja sportlikke üritusi. Saalis näidatakse isegi filme. Nii et klubi on ka Tartu kinode konkurent?

«Noh, me oleme konkurendid absoluutselt kõigele, ja kui nüüd õnnestub, siis ka teatritele,» ütles ta. «Me oleme ju kultuurimaja. Väga paljud on sattunud eksitusse nimest Genialistide klubi, isegi otsustajate hulgas on arvatud, et see on ööklubi.»

Aint peab Komissarovi ideed hämmastavalt heaks. «Ma olen selle üle väga õnnelik, sest pärast Tartu Uue Teatri lahkumist jäi meile auk sisse,» ütles Aint. «Ja kui nüüd tuleb meie majja uus värske ja samasugune entusiastlik, tulevikku vaatav seltskond, siis ma kujutan ette, et neist saab meie klubi lipulaev.»

Teatritrupi tulek tekitab Genialistide klubi haldamises muudatusi.

«Me peame jagama saali ja maja, osa ruume jääb alaliselt nende kätte. Kulutused suurenevad,» ütles Allan Aint. «Loodame sealt saada mõõdukat abi. Genklubi on võimaluste piiril vegeteerimisest üksjagu võhmal ja hääbumas kommunaalkulude kätte. Loodetavasti ei pane linn kätt ette meie järgnevate aastate toetustele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles