Kutsekool kutsub tööajal õppima

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laire Pärtmaa asus peale mitut aastat Kivilinna Konsumis müüja-klienditeenindajana töötamist kutsekoolis õppima ja tänu omandatud kutsele töötab kevadest samas müügijuhina.
Laire Pärtmaa asus peale mitut aastat Kivilinna Konsumis müüja-klienditeenindajana töötamist kutsekoolis õppima ja tänu omandatud kutsele töötab kevadest samas müügijuhina. Foto: Kristjan Teedema

Tartu kutsehariduskeskus pöörab õppimises uue lehekülje: õppuritele pakutakse võimalust saada ametioskused selgeks ettevõttes töötades ja kahel päeval nädalas tööajast koolis teooriatundides käies.

Hakatuseks alustab kutsekool sel moel kauplustes teenindajate koolitamist. Selleks on lepe nii Selveri, Rimi kui Tartu tarbijate kooperatiiviga, kes asuvad töötajate seast otsima müüja-klienditeenindaja kutse omandamisest huvitatuid.

Kutsehariduskeskuse töökohapõhise õppe koordinaator Sigrid Ester Tani rääkis, et seni on juba töötavatel inimestel olnud ainus võimalus töö kõrvalt õppida sesoonõpe, kus tuleb koolis käia töövälisel ajal õhtuti või nädalavahetustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles