Tartu noormees on juba kuus päeva kadunud. Mis on seni teada?

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei ja lähedased otsivad jätkuvalt 20-aastast Tartu noormeest, Renel Toomingut, kes on teadmata kadunud juba kuuendat päeva. Seni pole otsingud vilja kandnud.

Mullu Tartu Kivilinna gümnaasiumi lõpetanud 20-aastane Renel lahkus Annelinnas asuvast kodust 28. juunil kella 16 ajal.

Veel on teada, et ta veetis ühe naisterahvaga aega Dorpati hotelli numbritoas, kust ta lahkus 29. juuni varahommikul kella 3 ajal. Teadmata põhjustel jättis ta kaasa võetud seljakotti pakkimata mitmeid rahaliselt väärtuslikke isiklikke esemeid. Teiste asjade seas jättis ta hotellituppa maha ka kaks sülearvutit. Asjade kättesaamiseks noormees uuesti hotelli pöördunud ei ole.

Viimane märk Renelist on seesama Väike-Turu tänavale suunatud turvakaamera salvestus. Sirgel sammul kõnnib noormees kella 3 ajal mööda kõnniteed Zeppelini kaubanduskeskuse suunas. Sinna, Aura veekeskuse ette, oli pargitud ka tema hõbedane Toyota Corolla. Noormehe edasise teekonna kohta ei andnud mingeid viiteid ka sõiduki uurimine.

Sealt edasi kaob noormees nagu vits vette. Auto on jäänud veekeskuse parklasse. Tema mobiiltelefoni positsioneerida ei ole võimalik, kuna see on välja lülitatud. Ühtegi võimalikku edasist liikumissuunda pole teada. Samuti pole ta pärast 29. juunit maha jätnud ühtegi elektroonilist jälge, olgu selleks siis pangakaardi ja telefoni kasutamine või sisselogimine sotsiaalvõrgustikesse, kinnitab politsei.

Teada on, et noormees pidi sel nädalal minema sõjaväkke. Mis võis temaga juhtuda? Kas ta hoiab kõrvale ajateenistusest või on temaga juhtunud midagi tõsist?

Nagu videost näha, on tal seljas halli värvi kapuutsiga dressipluus ning jalas tumedad püksid. Renel on umbes 175 cm pikk ja kõhna kehaehitusega.

Kuigi korrakaitsjad on saanud ka vihje, et Renel võis suunduda hoopis välismaale, ei ole piiriületus seni kinnitust leidnud. Igal juhul on jätkuvalt oodatud igasugune informatsioon, mis viiks tema leidmiseni, hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles