Bänd, kes annab head emotsiooni

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Münsteri koosseis: kitarristid Henry Proosa (vasakult), Kalmer Viljat ja Kaarel Murumaa, trummar Joosep Seppet ja solist Tanel Tähepõld. Bänd kogunes enne finaali veel Kauburi kaubamaja volume energy prooviruumi, et esinemiskava lõplikult paika panna.
Münsteri koosseis: kitarristid Henry Proosa (vasakult), Kalmer Viljat ja Kaarel Murumaa, trummar Joosep Seppet ja solist Tanel Tähepõld. Bänd kogunes enne finaali veel Kauburi kaubamaja volume energy prooviruumi, et esinemiskava lõplikult paika panna. Foto: Margus Ansu

Tallinnas klubis Hollywood leiab täna õhtul aset Noortebänd 2014 finaal, kus teiste hulgas astuvad üles Tartu koosseisud Münster ja Heino Elleri muusikakooli noortebänd Innersound. Lisaks neile osalevad finaalis Attention, Please Harjumaalt, The Werg Saaremaalt ja Tuli Lääne-Virumaalt.

Münster tegutseb alates tänavuse aasta jaanuarist. Noortebändile sattusid nad pooljuhuslikult ning praegu on bänd jõudnud sinnamaale, et astub täna õhtul üles finaalis.

Iga vooruvõit tuli Münsterile aina suurema üllatusena, poolfinaali jõudmist ei oodanud liikmetest mitte keegi, finaalist rääkimata. Bändi nimi mõeldi kiiresti välja enne eelvoorutaotluse saatmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles