Do judokad tõid välismaalt medaleid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elnur Aliev (paremal) medalitseremoonial.
Elnur Aliev (paremal) medalitseremoonial. Foto: Anna Kolesnicenko

Täiskasvanud judokatele toimus laupäeval Minskis MK-etapp, kust Do klubi esindajad võitsid kaks pronksi. Elnur Aliev alistas kuni 60 kg kaalukategooria eelringis ipponiga valgevenelase Aliaksandr Azarau, kuid seejärel pidi tunnistama  iisraellase Ido Bar paremust. Kolmanda koha kohtumises võitis Aliev Ukraina esindajat Sergii Bobyr’i ipponiga ning sai kaela pronksi.

Dmitri Lepp kehakaalus üle 100kg kaotas esimeses kohtumises leedukale Zilvninas Zabarskasele ning langes lohutusringi, kus saavutas puhta võidu valgevenelase Anton Parfenchuk’i üle. Dmitrile kaela samuti pronks. Tulemused on siin.

Do noored osalesid ka Soomes Tamperes toimunud iga-aastasel võistlusel Eden Shiai, kust seitsme võistleja peale toodi koju kümme medalit. Esikohad saavutasid noortes Matis Rammi E-30kg, Siim Kalmus E-34kg, Iljas Abubakarov D-50kg. Hõbeda võitis Joonatan Kaldmaa D-34 kg ja pronksid Joonatan Kaldmaa C-34kg ja Henry Noorsalu C-34kg.

Vanemates vanuseklassis võistlesid Eesti noortekoondise kandidaadid Mattias Kuusik ja Sander Ludvig. Kuusik pälvis kaks kuldset medalit vanuseklassides B-81kg ja meeste -81kg. Ludvig võitis meeste klassis -81kg hõbeda ja B-81kg pronksi. Rohkem tulemusi siin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles