Korraldaja näeb jooksuürituse arenguvõimalusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk esimeselt linnamaratonilt.
Hetk esimeselt linnamaratonilt. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Täna ka ise jooksumaratoni läbinud klubi Tartu Maraton juht Indrek Kelk rõõmustas, et nägi üritust läbi osaleja silmade ja et ilmataat jooksjaid hästi hoidis. Kuigi üldiselt hindas ta ürituse õnnestunuks, siis tõi siiski välja ka mõned korralduse kitsaskohad.

"Teeninduspunktides oli inimesi osalejate kohta isegi ebaproportsionaalselt palju, kuid kui tempomeistritega jooksnud pundid jõudsid, siis jäi personali ikka väheks," tõi ta näiteks ühe mure, mis talle jooksjana silma jäi.

Teenindavat personali oli täna rakkes umbes 300, kellest ligi 140 olid rajaturvajad. "Julgestajaid tahaks eraldi tänada, sest nad tegid väga head tööd," kiitis Kelk.

Enda jooksu kommenteeris ta nii, et on küll väga väsinud, kuid emotsioonid on ainult positiivsed. Kuigi ettevalmistus jäi mehe sõnul kesiseks, pidas ta siiski küllaltki hästi vastu ning pidi ennast tõsiselt sundima hakkama alles 38. kilomeetril.

Edaspidiseks avaldas ta lootust, et jooksuüritus jõuab rohkemate tartlasteni ning et raja äärde tekiks kasvõi näiteks moosekantide abiga innustav melu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles