Linnasprindi hooajast võtsid osa rekordilised 1106 osalejat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk linnasprindi kolmandalt etapilt.
Hetk linnasprindi kolmandalt etapilt. Foto: Tarmo Haud

Eile toimus Tartu linnasprindi kuuenda hooaja viimane etapp, millega pandi väärikas punkt hooajale ning selgitati välja ka parimad paarisorienteerujad. Meeste arvestuses saavutasid üldvõidu Kaur Kase ja Mattias Rennel, parim naispaar oli Heleene Tambet ja Marili Zimmermann. Koolinoorte arvestuses olid üldarvestuse parimad poisid Rimmo Rõõm ja Gregor Soodla, neidudest Madli-Johanna Maidla ja Kristiina Laht.

Parim kool üldarvestuses oli Tartu Kommertsgümnaasium, kes haaras Hugo Treffneri gümnaasiumi ja Kivilinna gümnaasiumi ees endale ka Tartu linna meistritiitli paarisorienteerumises. Kokku sai üldarvestuses tulemuse kirja 12 kooli.

Eilse kolmanda etapi parimad mehed olid Kristo Heinmann ja Kenny Kivikas, naiste arvestuses said Heleene Tambet ja Marili Zimmermann. Neidudest olid parimad üldvõidu kindlustanud Madli-Johanna Maidla ja Kristiina Laht. Parimad noormehed rajal olid Karl Martin Alnek ja Vootele Jagomägi.

Kokku osales selle hooaja jooksul linnasprindi etappidel 1106 inimest ehk 553 võistluspaari. „Mul on väga hea meel, et orienteerumine Tartu linnas on osutunud nii populaarseks,” sõnab ürituse peakorraldaja Tauri Tilk, „Tartu on kahtlemata eriline linn, mis pakub osalejatele vaheldusrikast maastikku, mõnusat õhustikku ja vapustavat kogemust linnas orienteerumises. Mitte üheski teises linnas ei laiu keset linna kaunist Toomemäge, mis oma tõusude, laskumiste ja vaatamisväärsustega ei jäta külmaks ühtegi spordihuvilist."

Kokku kuulus hooaaega kolm paarisorienteerumise etappi, millele lisasid põnevust ööpimeduses toimunud paarisorienteerumine ning teateorienteerumine. Rajakaardid ja kõik tulemused on nähtavad linnasprindi koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles