Anne kanalil selguvad veemotomeistrid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthias Agur (vasakult), Art Raudva ja Aivar Kommisaar seisid vähem kui nädala eest Saksamaal pjedestaalil.
Matthias Agur (vasakult), Art Raudva ja Aivar Kommisaar seisid vähem kui nädala eest Saksamaal pjedestaalil. Foto: Erakogu

Homme algusega kell 12 selgitatakse Tartus Anne kanalil Eesti meistrivõistluste kolmanda ja ühtlasi viimase etapiga välja selle aasta meistrid. Treeninguid on võimalik jälgida juba kella üheksast, võistlus kestab keskpäevast kella 16ni.

Kodulinlaste ees astuvad võistlustulle nii OSY-400 paadiklassi maailmameistrivõistlustelt kulla ja hõbeda toonud Sten Kalder ja Rasmus Haugasmägi, T-550 klassi nüüdseks juba kahekordne Euroopa meister Art Raudva kui ka GT-30 klassi maailma kolmas mees Jüri Jõul.

Oma tulekut on kinnitanud ka mõned soomlased, venelased ja leedukad, lätlaste tulek oli eile veel kahtluse all, sest Läti meistrivõistluste etapp on paigutatud samale ajale.

Kaks eelmist Eesti meistrivõistluste etappi olid Viljandis ja Pärnus. Kõik tartlased on end siiani näidanud nii heast küljest, et meistritiitlid on käega katsuda. Tartu veemotoklubi juht Üllar Põvvat arvas aga, et ju näeb publik tuliseid heitlusi, sest viljandlased ja tallinlased tahavad kindlasti oma kohti parandada.

«Eriti tuliseks läheb ilmselt T-550 klassis, kus mulgid Aivar Kommisaar ja Matthias Agur otsivad revanšivõimalust: maailmameistrivõistlustel jäid nad Raudvale alla,» rääkis ta ja lisas, et suurvõistlusel tegutsesid eestlased ühise meeskonnana, nüüd on igaüks enda klubi eest väljas.

Lisaks iga paadiklassi parimate väljaselgitamisele antakse üle ka üldkokkuvõttes aasta parima veemotosportlase auhind. Põvvat kinnitas, et selles tabelis on Rasmus Haugasmägi teistel nii eest ära, et tema kogutud punktisumma peaks olema tiitli juba kindlustanud. Haugas-mägile järgnevad samuti tartlased Kalder ja Jõul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles