Linn palub vältida Lammi tee ristmikku

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalda tee, Mõisavahe tänava ja Lammi tee ristmik muutub oktoobri lõpuks ringteeks. Uuel nädalal algav ümberehitus häirib kõige rohkem Uus-Ihaste elanikke.
Kalda tee, Mõisavahe tänava ja Lammi tee ristmik muutub oktoobri lõpuks ringteeks. Uuel nädalal algav ümberehitus häirib kõige rohkem Uus-Ihaste elanikke. Foto: Margus Ansu

Seoses Kalda tee, Mõisavahe tänava ja Lammi tee ristmiku ümberehitusega palub Tartu linnavalitsus võimalusel seda piirkonda järgneva kolme nädala jooksul vältida. Kui siiski on vajadus antud ristmikku kasutada, tuleb järgida liiklemisel soovituslikke sõidusuundi tähistavaid viitasid.

Neljapäeval alustas AS Tref ristmiku ümberehitust ringristmikuks. Linnavalitsuse arvates parandab ehitatav ringtee ristmiku läbilaskevõimet. Tööde käigus pannakse uus ülekate ka Kalda tee lõigule, mis jääb rajatava ristmiku ja Maxima poe esise ülekäiguraja vahele.

Ehitaja jätab teetööde ajal liikluseks avatuks kõik suunad, kuid sõidurajad kitsenevad, liikluskiirused on piiratud ja sõidutingimused seetõttu ka raskendatud. Võib esineda liiklusseisakuid või hommikusi ummikuid.

Annelinna keskuse sissesõiduteed jäävad avatuks, kuid tööajal võib seal esineda seisakuid.

Teetööd kestavad 15. oktoobrini. Ehitus läheb maksma 306 918 eurot.

Linnavalitsus soovitab sõidukijuhtidel võimalusel kasutada viitadega märgistatud soovituslikke sõidusuundi. Näiteks Uus-Ihaste suunal sõitjatele soovitatakse kasutada Lammi - Ihaste põik -

Ihaste tee - Kalda tee marsruuti, Nõlvaku ja Mõisavahe elanikel aga kesklinna suunas sõitmiseks Jaama tänavat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles