Basket Unites toob Tartusse taas noorte korvpallitiimid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedest kuni pühapäevani on Tartu Turu tänava spordihoone taas korvpalli päralt kui toimub viies rahvusvaheline noorte korvpalliturniir Basket Unites.

Erkmaa Korvpallikooli eestvedamisel asuvad võistlustulle sarnaselt mullusega kolme vanuseklassi pallurid, keda on kokku 14 võistkonna jagu. Arvukama osavõtjaskonnaga on 2000. aastal sündinud poiste jõuproov, kus konkureerib kuus tiimi.

1998. ja 2003. aastal sündinute arvestuses teeb kummaski kaasa neli võistkonda. Korraldajad on mõistagi esindatud kõigis kolmes vanusegrupis. "Turniiri eesmärk on samasugune, nagu ikka hooajaalguse turniiridel - koguda mängupraktikat," tähendas Erkmaa KK peatreener Aivo Erkmaa, "Eesti klubide kõrval toovad meile seekord külakosti nimekas Šarunas Marciulionise korvpalliakadeemia Vilniusest, samuti Leedu paremikku kuuluv Šiauliai ja Peterburi Vasilieostrovskaja spordikool Venemaalt."

Basket Unites turniiri mängud algavad Tartu Turu tänava spordihoones kõigil kolmel päeval kell 10. Täpne ajakava on nähtav Erkmaa KK kodulehel internetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles