Politsei otsib rolleri ja auto kokkupõrke tunnistajaid

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich

Politsei otsib inimesi, kes nägid pealt eile õhtupoolikul Tartus Teguri tänaval toimunud motorolleri ja sõiduauto kokkupõrget.

Avarii toimus eile kella 17.07 ajal Tartus Teguri 45 juures. Kokku põrkasid motoroller Aprilia, mida juhtis vastava kategooria juhtimisõigus mitte omav 17-aastane noormees, ja sõiduauto Chevrolet Captiva, mida juhtis 40-aastane Priit.

Mopeedijuht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kõigil, kes antud sündmust nägid, palutakse helistada telefonil 7308814 või 110.

Lisaks sellele otsib politsei kontakti veel mitme Tartumaal ja linnas juhtunud avarii tunnistajatega.

14. septembri õhtul juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Nõo vallas, kus maanteel liikunud Toyotale jooksis ette pruunikas-musta värvi emane rotveiler. Koer suri saadud vigastustesse ning tema peremeest pole õnnestunud tuvastada, kuna koeral puudus kiip. Politsei soovib koera peremehega ühendust saada.

Ööl vastu 15. septembrit sõideti Tartus Tiigi tänaval otsa maja ette pargitud Nissan Primerale. Väidetav kahju põhjustaja oli õnnetuspaigalt lahkunud.

16. septembri hommikul enne kella seitset teatati politseile liiklusõnnetusest Tartus Jaama tänaval Kivilinna kaupluse lähistel. Väidetavasti oli kirsipunast värvi sõiduk riivanud möödasõidul linnaliinibussi ning lahkunud peatumata Räpina maantee suunas. Bussis olnud reisijad viga ei saanud, küll sai kahjustada linnaliinibussi külg.

14. septembri õhtul avastati, et Tartus Võru ja Teguri tänavate nurgal on liiklusmärkidele otsa sõidetud. Kahju põhjustajat sündmuskohal ei olnud.

Lõuna prefektuuri avariipolitseinike telefon on 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles