Maarja küla töötajad lähevad heategevuse nimel maratonile

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Küla Põlvamaal.
Maarja Küla Põlvamaal. Foto: Lauri Kulpsoo

Koos teiste spordihuvilistega lähevad pühapäeval Tartu rattamaratoni starti ka kaheksa Maarja küla töötajat, kes lisaks sportlikule pingutusele tahavad koguda raha liikumispuudega noortele.

Maria Reiljan, Lasse Virolainen, Jane Pokk, Reet Tepaskind, Piret Jansons, Marge Mäe, Laura Kahro ja Kaarel Roostar plaanivad läbi sõita terve 89 km pika raja. Viimasest teeninduspunktist Hellenurmes liituvad nendega ka kolm külas elavat noort, kes läbivad maastikul 12 kilomeetrit.

Sõitma minejate kinnitusel tahavad nad koguda raha külasiseste kõvakattega ratastooliteede rajamiseks, mis võimaldaksid sealsetel liikumispuudega elanikel pääseda hõlpsamalt ühest elumajast teise või kooli ja külakeskusesse.

Praegu sellised külasisesed teed puuduvad ning liikumispuudega elanikel on suure vihma või lume korral peaaegu võimatu külas ringi liikuda.

Kes soovib toetada Maarja küla rattasõitjaid, saavad kanda raha SA Maarja Küla arveldusarvele 221026292820 või 17000304964. Selgitusse paluvad ratturid märkida «Tee Iga Majani». Annetust on võimalik kanda maha ka maksustatavast tulust.

Lisaks arveldusarvetele on võimalik üritust toetada, helistades telefonil 900 6200.  Kõne maksumus on 2 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles