Jõgeval tuleb taas laste sügisjooks

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste sügisjooks Jõgeval.
Laste sügisjooks Jõgeval. Foto: Pereportaal.ee

Neljandat aastat järjest on kõik jooksuhuvilised lapsed teretulnud Jõgeva staadionile, et laupäeval, 15. septembril eakaaslastega mõõtu võtta.

Ürituse peakorraldaja Andres Niinemäe sõnul on jooksuhuviliste arv aasta-aastalt kasvanud. «Eriti teeb rõõmu kuni kolmeaastaste mudilaste väga suur osavõtt senistest jooksuvõistlusest,» rääkis Niinemäe.

Kõiki lapsi julgustavad jooksma erinevate asutuste pehmed ja karvased maskotid. Koos lastega jooksevad ning astuvad 60m jooksus ka ise stardijoonele maskotid Kass Felix Põltsamaalt, päästekeskuse Nublu, Selveri Tibu, Swedbanki Orav ning lõvi Leo Eesti Politseist. Kas lõvi Leo oma mullust esikohta kaitsta suudab, selgub orienteeruvalt kell 11.50.

Üritus algab kell 10.30 võistlejate registreerimisega. Võistlused algavad 7-8aastaste laste jooksudega kell 11.15. Võistlemine on kõigile tasuta.

Tantsunumbritega astub üles Jõgeva muusikakooli tantsurühm ning külma peletamiseks pakuvad korraldajad kuulsat külmalinna küüslaugusppi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles