Eesti meistriks kolmevõistluses tuli Siret Saks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel selgitati Tartumaal kolmevõistluse Eesti meistrid noorte, seenioride ja harrastajate klassis ning parim noorhobune kolmevõistluses. Kõrgeimas ehk seenioride klassis pälvis kuldmedali Siret Saks hobusel Wiplala S.

Eesti meistrivõistlustest, mis toimusid tasemel raske 110, võttis osa vaid kuus võistluspaari, kellest meistrivõistluste arvestuses sõitis neli, kuna üks ratsanikest startis kolmel hobusel. Võitjaks tuli favoriit Siret Saks hobusel Wiplala S. Siret läks kindlalt juhtima juba pärast koolisõitu ning sõitis vigadeta nii parkuuri kui krossi. Hõbemedali pälvis Madli Murel ratsul Flicker ja pronksile jõudis Vilvi Laanet hobusel Well Timed.

Noorte meistritiitlit läks seevastu püüdma kümme paari. Tasemel keskmine 105 võttis esikoha Dagmar Ainsoo hobusel Pelooria. Hõbedale tuli napi kaotusega esikohale Kätlin Hundimägi Zhutacoril. Pronksmedal läks Ann-Marii Vilkile hobusel Halijus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles