Rock võitis kontrollmängus Valmierat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa (palliga) kohtumises Kalev/Cramo vastu.
Valmo Kriisa (palliga) kohtumises Kalev/Cramo vastu. Foto: Margus Ansu / Postimees

TÜ/Rocki korvpallimeeskond pidas järjekordse treeningmängu, kui Lätis kohtuti Valmiera meeskonnaga. Pärast korviderohket avapoolaega, mille Rock võitis 40:37, tihendasid meeskonnad teisel poolajal kaitset ning lõppskooriks kujunes Rocki võit 71:54, teatab ülikooli spordiklubi.

Meeskonna parimana viskas Joosep Toome 21 punktiga. Justin Ingram tõi 14 punkti, vanameistrid Valmo Kriisa ja Vallo Allingu jäid võrdselt 11 punkti peale, Tanel Kurbas lisas kaheksa, kiirelt vigadega hätta sattunud Neljubov kolm ja Silver Leppik samuti kolm punkti.

Mänguminuteid said ka nooremad mängijad Brett Nõmm ja Saimon Sutt. Meeskonnaga oli kaasas ka Egidijus Dimša, ent kuna ta väänas trennis paar päeva tagasi kergelt hüppeliigest, siis seekord ta kaasa ei mänginud. 

TÜ/Rocki ettevalmistused jätkuvad järgmisel nädalavahetusel toimuva Kasztelan Basketball Cup turniiriga Poolas, kus võõrustajarollis on Anwili meeskond ning lisaks tartlastele mängivad seal Euroliigasse kuuluv Asseco Prokom ja Riia VEF.

Enne liigahooaega algust käiakse veel ka turniiril Lätis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles