Vargad rüüstasid Tartu maratoni rada

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargad viisid Tartu maratoni rajalt aia, mis kandis kohvipunkti tähistavat reklaampannood.
Vargad viisid Tartu maratoni rajalt aia, mis kandis kohvipunkti tähistavat reklaampannood. Foto: Klubi Tartu Maraton

Klubi Tartu Maraton sai kaks nädalat enne suurt rattamaratoni ebameeldiva üllatuse osaliseks. Nimelt on keegi viinud ära umbes 3,5 km enne finišit asunud raja serva piiravad reklaamaiad.

«Aedade rahaline väärtus ei olegi niivõrd suur kui sinna sisse pandud töö ja vaev,» ütles maratoni turundus- ja kommunikatsioonijuht Greete Kempel. Tema sõnul on vähem kui kaks nädalat enne suurt üritust tihedas töögraafikus äärmiselt tülikas leida aega materjali veoks ja uue aia ehitamiseks.

Arvatavalt on vargus toime pandud ajavahemikus 15. - 25. august. Kuna see koht rajal jääb väga aktiivselt kasutava jooksu ja rattasõidu piirkonda, on lootust, et keegi rajal liikujatest märkas maratoniraja ääres kahtlast tegutsemist.

«Kui keegi nägi vargust pealt või teab neid inimesi, kes varguse toime panid, siis me oleksime väga tänulikud kui sellest meile või politseile teada antaks.»

Kempel rõhutas, et Tartu maratoni rajale püstitatud atribuutika on klubi Tartu Maraton omand ning selle omavoliline ära viimine või lõhkumine ei ole kuidagi kooskõlas kehtiva seadusandlusega. Seetõttu tegi klubi avalduse ka politseile. Samast kohast viisid vargad ära jupikese aeda ka aasta tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles