ERR: Misso vald meelitab peresid töö- ja lasteaiakohtadega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Niilo.
Tiit Niilo. Foto: SCANPIX

Võrumaal asuv Misso vald kogub kuulsust erakordse pakkumisega – valda oodatakse elama lastega peresid, kellele on pakkuda nii tööd, eluaset kui ka kooli- ja lasteaiakohti.

Kohaliku elu eestvedaja, Nopri talu peremees Tiit Niilo kutsub inimesi maale kolima ning on nõus pakkuma tööd, samuti jätkuks vallal uutele elanikele eluaset, kooli- ja lasteaiakohti, vahendab ERR Uudised.

Nopri talu lüpsja palk on 400-700 eurot ja Niilo sõnul on tulemas kõva konkurss, sest huviliste järjekord on juba ukse taga.

Kolimisel peab mees kõige keerulisemaks sobiva kodu leidmist – tühjasid talusid on piirkonnas küll, kuid uuel omanikul peab olema kindel tahe ja võimekus selle ülesputitamiseks.

Valla äsjaremonditud uhkesse koolimajja tuleb septembris vaid ligi kolmkümmend last ning naabervallad lükkasid hiljuti liitumisettepaneku tagasi, mistõttu tuleb Missol raskest olukorrast üksi välja tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles