Otepää vallavanemaks valiti Merlin Müür

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlin Müür.
Merlin Müür. Foto: Otepää vallavalitsus

Tänasel Otepää vallavolikogu istungil valiti 14 poolthäälega uueks vallavanemaks senine abivallavanem, reformierakondlane Merlin Müür.

«Kaalusin ettepanekut kandideerida vallavanema kohale väga tõsiselt,» ütles Müür. «Otepää valla töötajana olen siinsete oludega väga hästi kursis ja nii sündiski otsus anda oma panus Otepää arenguks. Teen kõik selleks, et meil saaks olema hea koostöö erinevate osapoolte vahel.»

Müüri sõnul oleks tema esmaseks ülesandeks olemasoleva meeskonna tugevdamine, kellega valla arengut edukalt edasi viia.

Müür on Otepää abivallavanemana töötanud alates 2010. aastast ning ta  kuulub Reformierakonda.  Varem on ta olnud tegev  SA Otepää Spordirajatised juhatuse liikmena ja Otepää vallavalitsuses arendusnõunikuna.

Müür on omandanud Tallinna Tehnikaülikoolis magistrikraadi majanduses. Ta on töötanud Tallinna Ülikoolis turunduse lektorina ja Tallinna Tehnikaülikoolis turundusspetsialistina.

Müüri esitas vallavanema kandidaadiks volikogu Reformierakonna fraktsioon, volikogus esitati kandidaadiks veel ka Jaanus Raidal.

Uus vallavanem asub ametisse tänasest. Samas kinnitati ka uus vallavalitsuse koosseis, kuhu kuuluvad lisaks vallavanemale abivallavanem Mairo Kangro, finantsnõunik Ülle Veeroja ja ettevõtja Kalev Merisalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles