Peeti Tartu meistrivõistlusi BMX-krossis

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlused Tartus Tähtvere BMX rajal.
Võistlused Tartus Tähtvere BMX rajal. Foto: Sille Annuk

Samal ajal, kui saime kaasa elada lõunanaabrite triumfile Londoni olümpiamängudel, olid ka Tartu BMX ratturid võistlustules. Nimelt korraldas Spordiklubi Velo esimesed Tartu linna meistrivõistlused BMX krossis.

Tüdrukute ja naiste meistrid vanuseklasside järgi olid: G7-8 Miina Ojasild, G11-12 Roosi Gertrud Tärgla, G13-14 Kersti Johanna Ojasild, G15-16 Ketlin Tekkel ning naiste eliitklassis Kadi Alber.

Poiste ja meeste meistrid vanuseklasside kaupa olid: B6 Rasmus Kiss, B7-8 Jaan Robert Reiman, B9-10 Konrad Vahter, B11-12 Mihkel Tiks, B13-14 Ardo Oks, B15-16 Gregor Sprengk ning meeste eliitklassis Ivo Taavel.

Selle võistlusega lõppesid tänavuse hooaja ametlikud mõõduvõtud Tartu Tähtvere puhkepargi BMX rajal, vahendas Tartu SK Velo veebileht. Küll aga jätkub võistlushooaeg rahvusvahelisel tasemel. Nimelt võistlevad siinsed BMX ratturid sel aastal veel Lätis Balti karikavõistluste etapil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles